Veel publieke en non-profit organisaties zijn sterk in verandering. De bestaande planning & control werkwijzen worden daarbij steeds meer ervaren als bureaucratisch, weinig interactief en niet inspirerend. De intrinsieke motivatie, ‘het samen vormgeven van de toekomst en het monitoren van de realisatie’, ontbreekt veelal. Dit boekje beschrijft een nieuwe werkwijze voor planning & control, ‘de A3 methodiek’, die aansluit bij de kenmerken van succesvol veranderende organisaties.

De kracht van de A3 methodiek is de combinatie van eenvoud, interactie, gedegenheid en minder papier. De A3 methodiek ondersteunt daarmee ook het leiderschap dat juist nú nodig is om organisaties de gewenste verandering te kunnen laten doormaken.

Kwantitatief en kwalitatief wetenschappelijk onderzoek bevestigen de belofte van de A3 methodiek: minder papier, meer duidelijkheid over de richting, consistentie, samenhang, feedback en commitment.
Helaas is dit boekje uitverkocht. In april 2016 is er een nieuw boekje verschenen: A3 methodiek Introductie & werkboek.
Secretariaat
E doeleman@a3company.nl
T 055 368 98 00
Vul onderstaand formulier in om dit boek als e-book te downloaden:
  • Met het invullen van het formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens conform de Privacy verklaring van A3 Company BV